activiteiten

organiseer uw eigen evenement

Organiseert u een bedrijfsuitje in Friesland? Of zelfs een bruiloft? Wilt u er even tussenuit met uw afdeling, de personeelsvereniging of vriendinnenclub? Voor een leuk dagje weg in groepsverband bieden we je zowel binnen als buiten ruimschoots gelegenheid, ook bij slecht weer. Of het nu gaat om een groot evenement of een intiem feest, u bent bij ons van harte welkom. Wij zorgen voor het eten!

groepsfeesten

Zoekt u een originele en romantische trouwlocatie? Wilt u de huwelijksplechtigheid op een bijzondere en intieme locatie laten plaatsvinden? Alles wat u nodig heeft voor de perfecte bruiloft vindt u in museumdorp Allingawier. Onze Nederlands Hervormde Kerk, een Rijksmonument, staat al sinds de zeventiende eeuw stoer op zijn terp met de kop in de wind.

Niet alleen verhuren wij onze prachtige museumlocaties, we organiseren in Het Friese Museumdorp ook leuke uitjes voor groepen. Of het nu gaat om een personeelsbijeenkomst, familiefeest, teambuilding of dagrecreatie, voor elke doelgroep hebben wij een passende activiteit die in het teken staat van de Friese historie en cultuur. Natuurlijk in combinatie met ‘lekker ite en drinke’. Informeer naar de mogelijkheden! Speciaal voor uw samenstelling beiden wij graag een uitje op maat aan. Een andere spelshow, een grote groep of een speciale gelegenheid?
Wij denken graag met u mee, bel of mail ons gewoon even.

bezoek aldfaers erf

In de zomer bent u altijd welkom! Groepen graag wel reserveren en dit is natuurlijk ook mogelijk buiten de officiële openingstijden.