activiteiten

organiseer uw eigen evenement

Organiseert u een bedrijfsuitje in Friesland? Of zelfs een bruiloft? Wilt u er even tussenuit met uw afdeling, de personeelsvereniging of vriendinnenclub? Voor een leuk dagje weg in groepsverband bieden we je zowel binnen als buiten ruimschoots gelegenheid, ook bij slecht weer. Of het nu gaat om een groot evenement of een intiem feest, u bent bij ons van harte welkom. Wij zorgen voor het eten!

zakelijke ontmoetingen

Bij It Ferhaal kunt u ontspannen vergaderen op een bijzondere erfgoedlocatie, die bovendien goed bereikbaar is. Sfeer en smaak komen samen! Laat uw zakenlunch inspireren door de cultuurhistorie van het Friese landschap. Wij bieden de perfecte accommodatie voor kleine en grotere groepen: ouderwets maar stijlvol. Natuurlijk bent u bij ons ook van harte welkom tijdens uw bedrijfsuitstapje. Of het nu gaat om een formele of informele bijeenkomst, It Ferhaal staat garant voor een gezellige ontvangst.

Besloten lunch of overleg met uitzicht over de Friese weiden? Reserveer de serrekamer van het restaurant. Als u op zoekt bent naar een ouderwets gezellige plek voor een vergadering of presentatie en tegelijk wilt genieten van de Friese cuisine, bent u bij restaurant It Ferhaal aan het juiste adres. Profiteer van de rustgevende omgeving van ons romantische oud-Friese dorpje!
Zoekt u een bijzondere locatie voor een vergadering, presentatie, bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest, trouwerij of een uniek kinderfeestje in Friesland?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: 06-51 51 21 81.

bezoek aldfaers erf

In de zomer bent u altijd welkom! Groepen graag wel reserveren en dit is natuurlijk ook mogelijk buiten de officiƫle openingstijden.