activiteiten

organiseer uw eigen evenement

Organiseert u een bedrijfsuitje in Friesland? Of zelfs een bruiloft? Wilt u er even tussenuit met uw afdeling, de personeelsvereniging of vriendinnenclub? Voor een leuk dagje weg in groepsverband bieden we je zowel binnen als buiten ruimschoots gelegenheid, ook bij slecht weer. Of het nu gaat om een groot evenement of een intiem feest, u bent bij ons van harte welkom. Wij zorgen voor het eten!

trouwen op aldfaers erf

Zoekt u een originele en romantische trouwlocatie? Wilt u de huwelijksplechtigheid op een bijzondere en intieme locatie laten plaatsvinden? Alles wat u nodig heeft voor de perfecte bruiloft vindt u in museumdorp Allingawier. Onze Nederlands Hervormde Kerk, een Rijksmonument, staat al sinds de zeventiende eeuw stoer op zijn terp met de kop in de wind.

Voor uw fotosessie begeeft u zich naar de museumboerderij, poseert langs het water of bestijgt de terp naar de oude kerk. We denken graag mee om uw bijzondere dag uniek en onvergetelijk te maken. Aldfaers Erf en restaurant It Ferhaal zijn de perfecte locatie voor uw huwelijk en bruiloftsfeest, ook bij slecht weer! Er zijn bovendien meer dan genoeg mogelijkheden in de buurt om te overnachten. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

bezoek aldfaers erf

In de zomer bent u altijd welkom! Groepen graag wel reserveren en dit is natuurlijk ook mogelijk buiten de officiƫle openingstijden.